Παρασκευή 25/9/09
«Περιθηλαία ανόρθωση και αυξητική μαστού με υποπεριτονιακή τοποθέτηση ενθεμάτων»
Η εξάλειψη των τομών της ανόρθωσης του μαστού αποτελεί στόχο πάρα πολλών τεχνικών οι οποίες όμως δεν επιτυγχάνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η νεότερη τεχνική του Κου Ζήση Μπουκουβάλα επιτυγχάνει αποκατάσταση της νεότητας του μαστού, πλήρη αφαίρεση της χαλάρωσης και της πτωτικής του τάσης με μια μοναδική τομή γύρω από την θηλή που πολύ σύντομα εξαφανίζεται εξ' ολοκλήρου.
Πέμπτη 24/9/09
«Κάτω βλεφαροπλαστική με αποκατάσταση του κογχικού διαφράγματος και ανάρτηση του σφικτήρα των βλεφάρων»
Παρουσιάζονται πολύπλοκες τεχνικές βλεφαροπλαστικής με αναδόμηση των τοιχωμάτων των βλεφάρων που στοχεύουν σ΄ ένα ιδιαίτερα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.
Τετάρτη 23/9/09
«Face lifting χωρίς τομή στον κρόταφο»
Πρόκειται για μια τεχνική που επιτυγχάνει τα ίδια αν όχι καλύτερα αποτελέσματα του μέσου και κατώτερου προσώπου εξαλείφοντας το μόνο ορατό κομμάτι των τομών του lifting που ήταν στον κρόταφο.
Τρίτη 22/9/09
«Παλλόμενη λιποαναρρόφηση σε συνδυασμό με λιπογλυπτική, 3500 περιστατικά»
Θα παρουσιασθεί όλη η συμπυκνωμένη εμπειρία του Κου Ζήση Μπουκουβάλα από 3500 περιστατικά λιπογλυπτικής σε νεότερες τεχνικές. Πρόκειται για τεχνικές που αφορούν σε όλο το σώμα και συμπεριλαμβάνουν τη χρήση του ίδιου μας του λίπους για την σμίλευση του σώματος προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τρίτη 22/9/09
«Ανόρθωση μηρών με την τεχνική του δισκοπότηρου»
Είναι μια ιδιαίτερη τεχνική η οποία έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις παλαιότερες τεχνικές οι οποίες άφηναν πολύ εμφανείς τομές στην περιοχή του bikini.

Με την νεότερη τεχνική του Κου Μπουκουβάλα Ζήση εξασφαλίζεται μεγάλη ανόρθωση της έσω επιφάνειας των μηρών (ανάμεσα στα πόδια) χωρίς η τομή να είναι ορατή.
Τρίτη 22/9/09
«Ανόρθωση βραχιόνων με ελάχιστες τομές»
Οι παλαιότερες τεχνικές δημιουργούσαν μια τομή από την μασχάλη έως τον αγκώνα που δεν καλύπτοταν από κανένα ρούχο το καλοκαίρι.

Με την νεότερη τεχνική γίνεται λιποαναρρόφηση όλου του βραχίονα και αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος με τομές οι οποίες «χάνονται» μέσα στην μασχάλη.