Καινοτόμος Ιταλικός σχεδιασμός που γεννήθηκε από την ομορφιά των φυσικών στοιχείων. Η πολυλειτουργική τεχνολογία της Raylife συνδυάζει: Ραδιοσυχνότητες, Ακουστικά Κύματα και Παλμικό Φως. Δημιουργεί έτσι μια εκπληκτική αύξηση της ποιότητας του αισθητικού αποτελέσματος με τις ακόλουθες εφαρμογές:
Τόνωση και Αντιγήρανση
Διαμόρφωση Σώματος και τόνωση ιστών
Προσδιορίζει τις διάφορες θεραπείες, ανάλογα με την περιοχή του σώματος (πρόσωπο, το στομάχι, γλουτούς, πόδια), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα παρέμβασης σε έναν ή σε περισσότερους τομείς με διαφορετικούς συνδυασμούς θεραπείας.
Εμπειρία Raylife
Άνεση, χαλάρωση, ευεξία. Το Glowing Space είναι το μέρος του μετασχηματισμού, της ευζωίας και της αισθητικής βελτίωσης.
Ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να ανακάμψετε από την καθημερινή πίεση, κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Φόρμουλα Raylife
Οι θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος μπορούν σήμερα να επωφεληθούν από το συνδυασμό ενέργειας, του παλμικού φωτός, των ακουστικών κυμάτων και των ραδιοσυχνοτήτων. Διαφορετικές εφαρμογές που εγγυούνται παράλληλα τα καλύτερα αποτελέσματα και την επίλυση κάθε αισθητικού προβλήματος. Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να παράγει το RayLife για την ομορφιά σας στο πρόσωπο και στο σώμα.