ΛΙΦΤΙΝΓΚ
Η διαδικασία της αντιγήρανσης απασχολεί την Πλαστική Χειρουργική από τις αρχές του αιώνα.

Το face lifting ή ρυτιδεκτομή σήμερα είναι η μόνη λύση που επανατοποθετεί τους ιστούς στην αρχική τους θέση.

Το κάθε πρόσωπο στην φάση και στην ηλικία που βρίσκεται αντιμετωπίζεται σαν μια ξεχωριστή κλινική και αισθητική οντότητα. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται αποσκοπούν στο να προσδώσουμε ομορφότερη, νεανικότερη και όσο το δυνατόν πιο φυσική όψη.

Η επέμβαση αυτή αφορά συνήθως ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει την 4η δεκαετία της ζωής τους αλλά και νεότερα καμιά φορά άτομα που επιθυμούν μια πραγματική και ουσιαστική αναζωογόνηση του προσώπου τους. Ένα σύγχρονο lifting δεν έχει σχέση με την παλαιά εικόνα ενός «τραβηγμένου» προσώπου, αντίθετα στηρίζεται στον σεβασμό των χαρακτηριστικών του και την αρμονία στην αναδόμησή του.

Η τεχνική του λίφτινγκ που θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε προσώπου. (S-Lift, MACS Lift, BAAPS Lift).

Η όλη επέμβαση γίνεται υπό μέθη και τοπική αναισθησία. Ο ασθενής νοσηλεύεται για ένα βράδυ και επιστρέφει στο σπίτι του την επόμενη ημέρα. Οι ουλές από το lifting κρύβονται στα μαλλιά ή στις φυσικές πτυχές του προσώπου και με την πάροδο του χρόνου χάνονται. Η ρυτιδεκτομή είναι μια αισθητική επέμβαση μεγάλης ακρίβειας, απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία από τον Πλαστικό Χειρουργό και σήμερα πλέον μπορεί να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο σε κάθε του πρόβλημα. Το αποτελέσματα της επέμβασης είναι εκπληκτικά και μακροχρόνια. Λεπτομερείς πληροφορίες για την περίπτωσή σας θα δοθούν μετά την εξέτασή σας από τον Πλαστικό Χειρουργό.