ΣΥΣΤΗΜΑ ALMA SWEAT X

Πρωτοποριακό σύστημα για τη θεραπεία της Υπεριδρωσίας & Οσμιδρωσίας

To σύστημα Alma Sweat X είναι ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα για τη θεραπεία της Υπεριδρωσίας και Οσμιδρωσίας. Συνδυάζοντας πολλαπλές τεχνολογίες, το Alma Sweat X καθοδηγεί τους μηχανισμούς των ιδρωτοποιών αδένων, που διακρίνονται σε δύο τύπους:
α) τους εκκρινείς και
β) αποκρινείς ή απεκκριτικούς αδένες, αντιμετωπίζοντας και τις δύο περιπτώσεις ανάλογα με τις ανάγκες των ασθενών.


Η θεραπεία πραγματοποιείται γρήγορα και ανώδυνα, δίχως τη χρήση τοξινών και παρενεργειών, επιτυγχάνοντας άμεση βελτίωση με αποτελέσματα μεγάλης διαρκείας.
Η Alma Lasers, όπως πάντα, πρωτοπόρος στην καινοτομία, διαθέτει τις πιο προηγμένες λύσεις στη βιομηχανία της αισθητικής ιατρικής. Συνδυάζοντας την επιλεκτική ισχύ της διηλεκτρικής θερμότητας με την ακρίβεια της τεχνολογίας UniPolar Pro, το Alma SweatX προσφέρει θεραπεία τελευταίας αιχμής για την υπερβολική εφίδρωση και την οσμιδρωσία (κακοσμία).

Υπεριδρωσία
Ως Υπεριδρωσία ορίζεται η κατάσταση υπερβολικής εφίδρωσης, πέρα από ό,τι είναι φυσιολογικά αναγκαίο για τη θερμορύθμιση. Πρόκειται για διαταραχή που συσχετίζεται με τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Οι εκκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες βρίσκονται σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Παρ' όλα αυτά, η πυκνότητα της κατανομής τους στο σώμα διαφέρει, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση να είναι στη μασχάλη, τις παλάμες, τα πέλματα των ποδιών και το πρόσωπο. Οι αδένες αυτοί κατανέμονται σε όλη την επιφάνεια του δέρματος και σε βάθος 2-6 χιλιοστών και εκκρίνουν ένα καθαρό και άοσμο υγρό, που αποτελείται από ~99% νερό και ~1% χλωριούχο νάτριο και κάλιο.

Οσμιδρωσία
Η Οσμιδρωσία ονομάζεται η κατάσταση που χαρακτηρίζεται από έντονη και δυσάρεστη οσμή του σώματος. Η οσμή προκύπτει από τα βακτήρια που βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και τα οποία διαλύουν το υγρό που απελευθερώνεται από τους αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Οι αποκρινείς αδένες βρίσκονται σε μέρη του σώματος με μεγάλη συγκέντρωση τριχοθυλακίων, όπως μασχάλη, περιπρωκτική περιοχή και η περιοχή των γεννητικών οργάνων. Οι αδένες βρίσκονται στο σημείο που εφάπτονται τα στρώματα της δερμίδας και της υποδερμίδας σε βάθος 6-8 χιλιοστών, οι οποίοι συγκρατούν ένα πηχτό, άοσμο υγρό, πλούσιο σε πρωτεΐνες, αμμωνία, λιπίδια και υδατάνθρακες.

Αποτελέσματα διαρκείας μέσω Συνδυαστικών Τεχνολογιών
Διηλεκτρική Θερμότητα - Επιλεκτική και Αποτελεσματική!
Η θεραπεία Alma SweatX απενεργοποιεί επιλεκτικά την παραγωγική διαδικασία της εφίδρωσης τόσο των εκκρινών όσο και το αποκρινών ιδρωτοποιών αδένων, χρησιμοποιώντας τη διηλεκτρική θερμότητα.
Με αυτόν τον μηχανισμό θερμότητας, ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων υψηλής συχνότητας μεταφέρεται απ' ευθείας στον δερματικό ιστό, προκαλώντας ραγδαία περιστροφή των υγρών μορίων. Η περιστροφή αυτή προκαλεί τριβή, που με τη σειρά της δημιουργεί ισχυρή και αποτελεσματική θερμότητα. Έτσι, επειδή οι υπερκινητικοί ιδρωτοποιοί αδένες εμποτίζονται με περισσότερο νερό σε σύγκριση με τον περιβάλλοντα ιστό, παράγεται μεγαλύτερη τριβή και θερμότητα στην περιοχή θεραπείας. Κατά αυτόν τον τρόπο, η διηλεκτρική θερμότητα επιτυγχάνει επιλεκτική θερμότητα, στοχεύοντας μόνο τους ιδρωτοποιούς αδένες.

Unipolar Pro
Στοχευμένη Θερμότητα
Η τεχνολογία Unipolar Pro επιτρέπει στοχευμένη, αποτελεσματική και ασφαλή θερμότητα για τους εκκρινείς και αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες, χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές ανατομικές τους δομές και τις ποικίλες θέσεις τους εντός της επιδερμίδας. Η UniPolar Pro λειτουργεί μέσω ενός ηλεκτροδίου, διοχετεύοντας στοχευμένη ενέργεια ραδιοσυχνοτήτωνRF στα αντίστοιχα βάθη των αδένων.

Αποτελέσματα μακράς διαρκείας
μέσω Συνδυαστικών Τεχνολογιών

 • Γρήγορη Θεραπεία:
 • Κάθε θεραπεία Alma SweatX διαρκεί περίπου 20 λεπτά με άμεσα αποτελέσματα, συχνά αμέσως κιόλας μετά την πρώτη συνεδρία, δίχως καμία παρενέργεια.
 • Ανώδυνη:
 • Η θεραπεία Alma SweatX πραγματοποιείται με τη συνεχή κίνηση της κεφαλής στην περιοχή θεραπείας (τεχνολογία In Motion), αυξάνοντας σταδιακά τη θερμότητα της περιοχής-στόχου. Η σταδιακή αύξηση της θερμότητας αποτρέπει πιθανά επιφανειακά εγκαύματα, ενώ παράλληλα ο ενσωματωμένος μηχανισμός ψύξης δροσίζει και ανακουφίζει την επιφάνεια του δέρματος, αποτρέποντας την οποιαδήποτε αίσθηση πόνου.
 • Χωρίς Τοξίνες:
 • Το Alma SweatX αποτελεί μια άκρως πρωτοποριακή τεχνολογία που καταπολεμά αποτελεσματικά Υπεριδρωσία και Οσμιδρωσία, χωρίς τη χρήση τοξινών.
 • Άμεση Απόσβεση:
 • Λόγω της απλότητας της θεραπείας, των μικρών σε διάρκεια συνεδριών και κυρίως λόγω της έλλειψης αναλωσίμων η επιλογή του Alma SweatΧ για την αντιμετώπιση της Υπεριδρωσίας και της Οσμιδρωσίας παρέχει άμεση και αποδοτική απόσβεση της επένδυσής σας.
 
 • sweatx

  SweatX - θεραπεία της Υπεριδρωσίας & Οσμιδρωσίας

 • sweatx

  SweatX - Απόλυτα ασφαλής θεραπεία

 • sweatx

  SweatX - Γρήγορη & Ανώδυνη Θεραπεία

 • sweatx

  SweatX - προηγμένη τεχνολογία