ΕΝΕΣΙΜΑ VOLUMA ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο βοηθά στη συγκράτηση νερού στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό. Πρόσφατα έγινε εφικτό να παραχθεί μια μορφή υαλουρονικού οξέος κατάλληλη για την αναπλήρωση του όγκου στο πρόσωπο όπως είναι η περιοχή των ζυγωματικών, της παρειάς και της κάτω γνάθου. Ονομάζεται Voluma και πρόκειται για μια παχύρευστη μορφή υαλουρονικού οξέος, ικανή να αλλάξει πιο δυναμικά τις ελλειμματικές περιοχές σε όγκο του προσώπου. Είναι το ίδιο ασφαλές με όλες τις γνωστές μορφές υαλουρονικού οξέος, ενώ έχει εγκριθεί από τον οργανισμό ελέγχου φαρμάκων και τροφίμων της Αμερικής.

Πως λειτουργεί: Το Voluma έχει το χαρακτηριστικό να αναγνωρίζεται ως φυσικό συστατικό του δέρματος, όπως βέβαια και άλλες μορφές υαλουρονικού οξέος. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η δυνατότητά του να αλλάζει φυσικά τη δομή των αισθητικών μονάδων του προσώπου μέσα σε λίγα λεπτά. Η διαφορά του υλικού αυτού από τα διάφορα fillers αφορά στο ότι είναι πιο συμπαγές ως μορφή υαλουρονικού και έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά μεγαλύτερα ελλείμματα ιστού.

Πως εφαρμόζεται: Το Voluma εγχύεται στην περιοχή των ζυγωματικών, την προωτιαία χώρα, την παρειά και την περιοχή της κάτω γνάθου για να δώσει μια νεανικότερη εικόνα και να αποκαταστήσει τις καμπύλες και τις γωνίες του προσώπου.

Το Voluma μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τη χρήση του. Η εφαρμογή του γίνεται στο ιατρείο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επιτυγχάνεται, τελείως ανώδυνα, η εντυπωσιακή αλλαγή του προσώπου. Το Voluma τοποθετείται με απόλυτη ακρίβεια στα αναγκαία σημεία του προσώπου και δεν μετακινείται καθόλου, εφόσον η εφαρμογή του είναι τέτοια που δεν του το επιτρέπει. Η μόνη επιπλοκή από την εφαρμογή είναι κάποια μικρή εκχύμωση, η οποία όμως αποκαθίσταται πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 18 μήνες.