ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ VISIA
Η σύγχρονη τεχνολογία στη διάγνωση βλαβών του δέρματος και ακριβής προσδιορισμός θεραπείας του. Η μοναδική RBX τεχνολογία του VISIA ξεχωρίζει τα κόκκινα και καφέ στοιχεία του δέρματος για απαράμιλλη οπτικοποίηση των καταστάσεων του δέρματος όπως αγγειακές δυσπλασίες, μέλασμα, ροδόχρους νόσος και ακμή για ακριβή προσδιορισμό θεραπειών.
Η ασθενής βλέπει σε τρισδιάστατη εικόνα και μικροσκοπική λεπτομέρεια την υφή, τους πόρους, τις ουλές, τις κηλίδες και τις ρυτίδες του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται με μετωπικές και πλάγιες απεικονίσεις το προσώπου. Η μέχρι τώρα διάγνωση των βλαβών του δέρματος ήταν υποκειμενική αξιολόγηση.
Τι επιτυγχάνει το μηχάνημα:
1.
UV φωτογράφιση για αξιολόγηση και ανάλυση της φωτογήρανσης και της ανίχνευσης μικροβίων στο δέρμα.
2.
Ουσιαστικές συγκρίσεις της κατάστασης του δέρματος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των θεραπειών.
3.
Υπολογισμός ηλικίας δέρματος η οποία προκύπτει μετά από σύγκριση με στοιχεία άλλων δερμάτων ιδίου τύπου και ηλικίας που βρίσκονται στη βάση δεδομένων του visia.
4.
Σχεδιασμός θεραπείας. Οι ανάγκες του δέρματος προκύπτουν από τη uv φωτογράφιση, την τρισδιάστατη απεικόνιση και τα γραφήματα που εμφανίζει το visia. Το ίδιο το μηχάνημα προτείνει τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα κάθε δέρματος.
Αντίγραφο των αποτελεσμάτων μπορεί ο πελάτης να ζητήσει μετά τη διάγνωσή του (φωτογράφιση - διάγνωση).
Η εξέταση διαρκεί 25' και γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο του ιατρείου.