Τι είναι η μέθοδος PPx
Σύμφωνα με την "American Academy of Dermatology", η PPx είναι μία από τις τρεις πιο αποτελεσματικές θεραπείες, για την καταπολέμηση της ακμής και την αντιγήρανση. Πρόκειται για άμεση και ασφαλή θεραπεία με πιστοποίηση FDA. Χρησιμοποιεί μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται PhotoPneumatics (φωτοπνευματική ενέργεια), η οποία είναι η μοναδική στον κόσμο που συνδυάζει αναρρόφηση και ανώδυνο παλμικό φως.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και πολύ γρήγορη. Για παράδειγμα, ολόκληρο το πρόσωπο χρειάζεται λιγότερο από 10 λεπτά. Η αίσθηση κατά την διάρκεια της είναι μία ευεργετική ζέστη και παρομοιάζεται συχνά σαν ένα "ζεστό μασάζ". Στην πραγματικότητα, το 100% των ασθενών που έλαβαν τη θεραπεία περιγράφουν την αίσθηση αυτή ως «χαλάρωση», ενώ το 80% αυτών επιβεβαίωσαν τα εξαιρετικά της αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί;
Η κεφαλή του PPx αναρροφά απαλά μικρά τμήματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα τα σημάδια της γήρανσης αλλά και της ακμής (όπως πανάδες, ρυτίδες και εγκλωβισμένο σμίγμα), να έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, είναι ευκολότερο για την φωτεινή ενέργεια να δράσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και να διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση.

Ποιά είναι τα οφέλη που προσφέρει;
Η PPx είναι 7 φορές πιο άμεση από άλλες θεραπείες με παλμικό φως και προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Καταπολεμά την ακμή και απολυμαίνει σε βάθος τους πόρους του δέρματος αφαιρώντας το σμίγμα. Αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες του δέρματος (όπως μελαγχρώσεις, πανάδες, κηλίδες) δίνοντας ομοιόμορφη εικόνα στο δέρμα. Παράλληλα, λειαίνει τις βαθιές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό και φρέσκο.