ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ COOL PEEL
Επαναστατικό δροσερό πίλινγκ από τον διεθνούς φήμης πλαστικό χειρουργό Dr. Des Fernandes.
Ιδανικό για δέρματα με ακμή, ανοιχτούς πόρους, φωτογήρανση καθώς επίσης για την αντιμετώπιση της τραχύτητας του δέρματος, της λιπαρότητας και της ροδόχρου ακμής.
Το cool peel είναι από τα πιο ασφαλή πίλινγκ. Περιέχει μια πρωτοποριακή σύνθεση τριχλωροξικού οξέος που αναπλάθει το δέρμα χωρίς να προκαλεί τσούξιμο και απολέπιση. Σε αντίθεση με άλλα πίλινγκ, κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση δροσιάς και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας το δέρμα είναι λαμπερό και ανανεωμένο χωρίς να ξεφλουδίζει!
Η αντίληψη που κυριαρχεί ότι ένα αποτελεσματικό πίλινγκ θα πρέπει να προκαλεί απώλεια της επιφανειακής κεράτινης στιβάδας είναι πλέον ξεπερασμένη καθώς η ανανέωση των κυττάρων δεν έχει να κάνει με την κεράτινη στιβάδα αλλά τη βασική στιβάδα της επιδερμίδας (που είναι η 5η από έξω προς τα μέσα). Το cool peel δρα ακριβώς εκεί ενεργοποιώντας τη δημιουργία νέων κυττάρων και κολλαγόνου)
Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια ανάλογα με τις ανάγκες. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 4 συνεδρίες (κάθε 7 ημέρες) και επαναλαμβάνεται μετά από 1 χρόνο.